Werkplaats

Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken. Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is. Wij hebben de modernste controle- en diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap in huis. Tevens zijn wij  lid van de brancheorganisatie BOVAG. Het BOVAG keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.

We zijn een klein bedrijf en staan daardoor dichter bij de klant. Dat maakt doorgaans dat het er plezierig werken is. De sfeer is vaak wat informeler, de benadering persoonlijker. Wij bieden u tal van zekerheden. Dus ook bij reparatie en onderhoud. Moet uw auto worden gerepareerd, dan heeft u recht op 3 maanden BOVAG Reparatiegarantie. Die garantie geldt zowel op de geleverde arbeid als op de gemonteerde onderdelen

Wij onderscheiden ons doormiddel van onze persoonlijke service. U heeft als klant bij ons gewoon toegang tot de werkplaats. Alle reparaties worden duidelijk uitgelegd en de vervangen onderdelen worden getoond aan de klant. Kleine werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd terwijl u wacht.

 Zekerheden

  • Objectief advies, omdat wij onafhankelijk zijn
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties
  • Onderdelen worden niet onnodig vervangen
  • Altijd vooraf overleg over kosten van reparaties
  • Facturen worden duidelijk gespecificeerd
  • BOVAG-reparatiegarantie op elke reparatie


 Onze diensten 

Reparatie & Onderhoud alle merken

Wanneer uw auto gerepareerd moet worden wilt u dat dit snel, vakkundig en goed gebeurd. Voor al deze reparaties en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Specialist in Skoda & VW

Als voormalig Skoda dealer, beschikken wij over alle kennis en apparatuur om ieder model Skoda & Volkswagen optimaal te onderhouden.


APK keuringsstation

Wij zijn zelf bevoegd om een APK keuring uit te voeren. Mochten er reparaties nodig zijn, streven wij ernaar dit dezelfde dag voor u te realiseren.

Schadeherstel

Bij welke verzekeringsmaatschappij u ook verzekert bent, wij regelen de volledige afhandeling van de schade.


Bekijk onze werkplaats


Grotere kaart weergeven