Showroom

Het kopen van een nieuwe of gebruikte auto is geen alledaagse bezigheid. Er komen veel aspecten bij kijken en wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissing. Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf, waardoor u verzekerd bent van een objectief, merkonafhankelijk advies. Doordat wij zelfstandig opereren, kunt u bij ons terecht voor auto’s van alle merken. Mocht u een bepaalde auto in gedachte hebben die op het moment niet in ons aanbod aanwezig is, laat ons dit gerust weten en wij houden u op de hoogte.

Bij de aanschaf van een occasion boven de €4500,- krijgt u bij ons standaard 6 maanden BOVAG garantie. Hierdoor krijgt u er een flink stuk zekerheid bij. Enkele voorbeelden van deze zekerheid zijn, dat gebreken worden hersteld die u bij de koop over het hoofd heeft gezien en dat u een garantieperiode heeft. Wanneer er binnen deze periode (bij normaal gebruik) een defect optreedt, wordt de reparatie kosteloos voor u geregeld. Daarnaast leveren wij iedere verkochte occasion af met een nieuwe APK keuring.

Als u bij ons een occasion koopt krijgt u doordat wij aangesloten zijn bij de Nationale Auto Pas duidelijkheid over de kilometerstand. Deze stichting verzamelt sinds 1991 de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland.

Zekerheden

  • BOVAG garantie op occasions boven €4500,-
  • Zekerheid over de kilometerstand (NAP)
  • Onafhankelijk advies
  • Betrouwbare occasions
  • APK bij aflevering


Onze diensten

Verkoop occasions

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion, dan bent u bij ons aan het juiste adres, aangezien ons aanbod altijd zorgvuldig wordt ingekocht.

Verkoop nieuwe auto's

Naast ons occasionaanbod bieden wij ook de mogelijkheid om nieuwe auto’s bij ons te bestellen, met al uw persoonlijke voorkeuren.


Bekijk onze showroom


Grotere kaart weergeven